Vakuumlyft

Vakuumlyft

Vi på Pronomic konstruerar och tillverkar vakuumlyft för t ex industrier, och våra olika lyftar finns i flera olika modeller och utföranden.

Eftersom vi vet att alla industrier och användningsområden ser helt olika ut har vi tagit fram en modulär produktdesign för att enkelt kunna anpassa varje vakuumlyft, och tack vare det kan vi alltid skräddarsy produkterna utifrån era behov och önskemål.

En vakuumlyft kan på ett effektivt sätt hantera olika typer av laster såsom kartonger, trä, plåt och säckar och möjliggör en enkel hantering där en person klarar lyftet själv.

Alla våra lyfthjälpmedel är framtagna med hänsyn till användarvänlighet och ergonomi vilket sparar på ryggen och minskar risken för skador och olycksfall.

Vakuumlyft hjälper dig med säkrare och enklare lyft

Med hjälp av ergonomiska lyfthjälpmedel kan kostnader för sjukskrivning och rehabilitering undvikas. Vakuumlyften ger därför ett både säkrare och enklare lyft av otympliga laster, samtidigt som det är ett ekonomiskt bra val. Vår specialitet är lösningar för laster på upp till 100 kg.

Vi lyfter helt enkelt ditt jobb och kan ta fram den ultimata lösningen för ditt företag oavsett vilken bransch ni verkar inom – med 25 års erfarenhet har vi samlat på oss kunskap om behov på flera olika områden.

Kontakta oss angående vakuumlyft och era behov

Vi har ett marknadsledande sortiment av lyft- och hanteringsproblem med återförsäljare över hela världen, så vi vet vad vi gör. Ring eller maila oss gärna om du har frågor eller funderingar kring vakuumlyft, så hjälper vi dig.

Det går även bra att fylla i kontaktformuläret här på webben så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

Sollentuna
Telefon växel: 08 – 544 706 60
Mail: info@pronomic.se
Besöks- och leveransadress: Bäckvägen 18, 192 54 Sollentuna
Postadress: Box 5504, 192 05 Sollentuna

Jag vill gärna veta mer

EN DEL AV SUNNEX GROUP

Sitemap

Stäng
Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig