Mobil lyftvagn

Mobil lyftvagn från Pronomic

Vill du utveckla och effektivisera din arbetsplats? Vill du skapa en bättre arbetsmiljö och utöka kapaciteten på din arbetsplats? Vi på Pronomic är marknadsledande inom lyftutrustning och lyftvagnar, med en mobil lyftvagn från oss på Pronomic får en du en anpassad och kvalitativ lösning som hjälper dig och dina kollegor i det vardagliga arbetet och som tar er längre.

Våra mobila lyftvagnar

Våra lyftredskap är marknadsledande och med vårt unika utbud av kundanpassade lösningar inom lyftteknik garanterar vi dig en unik lösning som passar just dina behov och din arbetsplats.

Våra lyftredskap:

  • Lift&Drive Professional – Lift&Drive Professional är en modulär vagn som klarar av laster upp till 325 kg. Våra P-vagnar, i vilken Lift&Drive ingår, ger näst intill obegränsad möjlighet att bygga ihop en lyftvagn helt och hållet anpassad efter dina behov.
  • Lift&Drive Industrial ECO – Lift&Drive Industrial Eco lastar upp till 90 kg och tillverkad för att klara av de mer tuffa och påfrestande arbetsmiljöerna såsom industrimiljöer. Då vagnen är tillverkad i ett helsvetsat chassi har den hög stabilitet och med en lågbyggd profil är de perfekta för de perfekta för de mer krävande situationerna.
  • Lift&Drive ECO –  Lift&Drive ECO är lättbyggd, smidig och med en kapacitet på upp till 90 kg klarar den av de flesta typer av krävande lyft. Precis som för övrigt av våra lyftar kan denna vagnen anpassas efter dina behov och användningsområden för att optimeras för just din arbetsplats.

Vi anpassar våra mobila lyftvagnar efter era behov

Oavsett dina behov så anpassar vi våra lyftvagnar efter din arbetsplats och dina vardagliga sysslor. Vi kan bland annat hjälpa er med lyftvagnar anpassade för arkivarbete, apoteksarbete, däck och hjul, kartonger m.m. Det är du som sätter gränserna för vad din lyftvagn ska klara av.

Välj en mobil lyftvagn från Pronomic

Med över 25 års erfarenhet av att tillverka mobila lyftvagnar i världsklass kan du lita på oss på Pronomic. Vi anpassar alltid våra lyftvagnar efter dina behov och garanterar dig en lösning som håller i längden. Kontakta oss på Pronomic redan idag så ser vi vad vi kan göra för just dig och din arbetsplats.

Välkommen till Pronomic.

Sollentuna
Telefon växel: 08 – 544 706 60
Mail: sales@pronomic.se
Besöks- och leveransadress: Bäckvägen 18, 192 54 Sollentuna
Postadress: Box 5504, 192 05 Sollentuna

Jag vill gärna veta mer

EN DEL AV SUNNEX GROUP

Sitemap

Stäng
Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig