Materialhantering

Materialhantering

Vi på Pronomic är en världsledande leverantör av ergonomiska lyfthjälpmedel och materialhanteringsutrustningar. Vi erbjuder hjälp med materialhantering och lyft, vilket vi gör med våra ergonomiska produkter som vi säljer över hela världen via dotterbolag och partners, vilka även dem erbjuder service. Våra ergonomiskt utformade lyftvagnar som vi erbjuder kallar vi för Lift&Drive, vilka säljs över hela världen och vår specialitet är lösningar för laster upp till 325 kg.

Vårt huvudkontor ligger beläget i Sollentuna, strax utanför Stockholm. Vi är en del av Sunnex Lifting Technology Group, vilka vi tillsammans med erbjuder ett marknadsledande sortiment av lyft- och hanteringssystem. Vi erbjuder bland annat mobila lyftare och kranar, skensystem samt saxbord och godshissar.

Områden vi hjälper till med materialhantering

Områden som kan behöva hjälp med materialhantering och lyft kan variera beroende på vilken bransch du och ditt företag befinner er i:

  • Arkivmaterial: Arkivvagnen Lift&Drive är perfekt för arkivarbete. Den hanterar bland annat kartonger, backar, pärmar och lådor.
  • Apoteksvagn – backlyft: Vår apoteksvagn är vår ergonomiskt utformade, lilla, lätta och smidiga lyftlösning. Den är främst anpassad för apoteksarbete, då den är helt och hållet framtagen efter apotekspersonalens önskemål.
  • Backar: Vi har lång erfarenhet av att anpassa gafflar så de passar till olika modeller av backar.
  • Däck och hjul: Vi har utvecklat en däcklyft som är en utmärkt lyftlösning för däckverkstäder och reparationsanläggningar.
  • Lådor, kartonger och boxar: Kartonger lyfts ofta med hjälp av våra lyftvagnar och svängkranar. Vi har ett antal standardverktyg för att hantera lådor, kartonger och boxar, men vi tar även fram kundanpassade verktyg.
  • Rostfri utrustning: Vi tillverkar lackerade Lift&Drive samt vagnar och verktyg i rostfritt stål vilka är lämpade för miljöer där man har särskilt högt ställda krav.
  • Rullar: Vi har utvecklat fler olika typer av verktyg för optimal hantering av olika rullar till olika typer av maskiner.
  • Säckar: Vi hjälper företag att hantera säckar av olika material och med olika typer av innehåll för en enklare lyftlösning.
  • Tunnor, cylindrar och kärl: VI hjälper företag att lyfta tunnor och andra liknande cylinderformade föremål i samband med att de ska vridas eller tömmas.

Materialhantering – Varför välja oss?

Vi har mycket lång erfarenhet och har varit verksamma inom branschen under en lång tid. Vi hjälper företag att ta fram ergonomiska alternativ till att hantera och lyfta material inom yrket och detta gör vi främst för att öka produktiviteten och förbättra användarvänligheten samtidigt som våra ergonomiskt anpassade produkter hjälper till att förebygga riskerna för belastningsskador. Då vi ser våra kunders individuella behov, så kan vi göra specialanpassade lösningar och lyftvagnar beroende på behov och bransch.

Kontakta oss för en kostnadsfri behovsanalys genom kontaktformuläret här på hemsidan, maila eller ring – så återkopplar vi till dig.

Välkommen till Pronomic.

Sollentuna
Telefon växel: 08 – 544 706 60
Mail: sales@pronomic.se
Besöks- och leveransadress: Bäckvägen 18, 192 54 Sollentuna
Postadress: Box 5504, 192 05 Sollentuna

Jag vill gärna veta mer

EN DEL AV SUNNEX GROUP

Sitemap

Stäng
Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig