Lyftverktyg för industri

Lyftverktyg för industri

Vi på Pronomic konstruerar och tillverkar olika typer av lyftverktyg för industri. Vi har många års erfarenhet på vårt område och har genom åren utvecklat ett marknadsledande sortiment av både lyfthjälpmedel och materialhanteringsutrustning.

Det gör att vi kan leverera ett riktigt bra lyftverktyg för er industri, oavsett vilken bransch eller område ni verkar inom. Tack vare vår produktdesign som är modulärt uppbyggd kan vi utan problem ta fram en produkt som är anpassad efter era behov och villkor.

Vi erbjuder till exempel däcklyft, backlyft, mobila svängkranar och arkivvagnar i olika utföranden, där dina behov styr den slutgiltiga produktens funktion och utseende. Fördelen med våra lyftverktyg är att de alltid är ergonomiskt och användarvänligt framtagna.

Världsledande leverantör av lyftverktyg

På så vis minskar risken för eventuella belastningsskador hos personalen samtidigt som arbetet blir smidigt och enkelt utfört. Våra 25 år i branschen har gett oss gedigen erfarenhet och bred kompetens, och idag är vi en världsledande leverantör av lyftverktyg och våra produkter återfinns över hela världen, något vi är mycket stolta över.

Dessutom finns vi alltid där för dig som kund med support och service om det skulle uppstå problem eller frågor kring din produkt från oss.

Kontakta oss om du har funderingar angående våra lyftverktyg för industri

Är du intresserad av ett lyftverktyg för din industri från oss på Pronomic? Kontakta oss gärna via formuläret här på vår hemsida, så kan vi erbjuda en kostnadsfri behovsanalys till att börja med.

Om du har några andra frågor gällande våra produkter går det självklart bra att ringa eller maila till oss också.

Välkommen till Pronomic.

Sollentuna
Telefon växel: 08 – 544 706 60
Mail: info@pronomic.se
Besöks- och leveransadress: Domherrevägen 15, 192 55 Sollentuna
Postadress: Box 5504, 192 05 Sollentuna

Jag vill gärna veta mer

EN DEL AV SUNNEX GROUP

Sitemap

Stäng
Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig