Lyftutrustning Stockholm

Lyftutrustning Stockholm

Har ni behov av lyftutrustning i Stockholm för er industri eller verksamhet? Vi på Pronomic erbjuder flera olika typer av lyfthjälpmedel för att underlätta arbetet på olika arbetsplatser, vare sig det är en tung industrimiljö eller ett kontor.

Med ett marknadsledande sortiment av lyft- och hanteringssystem kan vi alltid ta fram en produkt som passar er verksamhet oavsett vilka laster ni hanterar. Vi erbjuder bland annat lyftvagnar, arkivvagnar, däcklyftar, apoteksvagnar, backlyftar, vakuumlyftar, gaffelvagnar för höga lyft och mobila svängkranar där vår specialitet är laster på upp till 300 kg.

Vi konstruerar och tillverkar själva all vår lyftutrustning i våra egna lokaler i Stockholm och våra kunder finns inom alla branscher, så oavsett vilken bransch du arbetar inom är du alltid välkommen att vända dig till oss.

Fördelarna med vår lyftutrustning är många

Fördelen med lyftutrustning från Pronomic är att den alltid kan anpassas efter behov och användningsområde tack vare en modulär produktdesign som tillåter en flexibel tillverkning av all lyftutrustning.

Vi vet att alla industrier och verksamheter ser helt olika ut vilket gör att kraven också skiljer sig åt på maskinens utformning. Därför arbetar vi i nära samarbete med dig som kund för att kunna anpassa produkten utifrån dina önskemål och just ert tillämpningsområde.

Våra 25 år i branschen har gett oss lång erfarenhet och bred kompetens vilket gör att vi alltid kan ta fram en skräddarsydd produkt, snabbt och enkelt. Vi är dessutom en världsledande leverantör av just lyftutrustning och utrustning för materialhantering, så du kan alltid lita på vår professionalism och pålitlighet.

Ergonomisk & användarvänlig lyftutrustning

Gemensamt för all vår lyftutrustning är att dem är framtagna med hänsyn till användarvänlighet och ergonomi. På så vis kan personalen undvika onödiga belastningsskador samtidigt som arbetet blir utfört på det mest effektiva sättet.

Det i sin tur bidrar till kostnadseffektivitet tack vare den ökade takten i arbetsprocessen, samt att kostnader för skador och rehabilitering kan undvikas. Givetvis finns vi där för dig även efter avslutat köp med både support och service om det skulle uppstå några problem eller frågor angående produkten.

När du är nöjd, så är vi nöjda.

Anlita oss för lyftutrustning i Stockholm

Kort sagt – vi på Pronomic lyfter ditt jobb. Vill du komma i kontakt med oss angående lyftutrustning i Stockholm? Då går det bra att fylla i vårt kontaktformulär här på hemsidan med information om ditt ärende, så hjälper vi dig. Initialt kan vi alltid erbjuda en behovsanalys som är helt kostnadsfri. Har du några andra frågor finns vi också på mail och telefon.

Välkommen till Pronomic.

Sollentuna
Telefon växel: 08 – 544 706 60
Mail: info@pronomic.se
Besöks- och leveransadress: Domherrevägen 15, 192 55 Sollentuna
Postadress: Box 5504, 192 05 Sollentuna

Jag vill gärna veta mer

EN DEL AV SUNNEX GROUP

Sitemap

Stäng
Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig