Lyftlösningar

Lyftlösningar till företag världen över

Om ditt företag, inom vilken bransch som helst, är i behov av en ergonomisk lyftlösning då har ni hittat rätt. Vi på Pronomic är en världsledande leverantör av just ergonomiska lyfthjälpmedel vilka vi säljer över hela världen via dotterbolag och partners som även dem erbjuder service.

Pronomic är en del av Sunnex Lifting Technology Group och tillsammans erbjuder vi ett marknadsledande sortiment av lyft- och hanteringssystem. Vi erbjuder bland annat mobila lyftare och kranar, skensystem samt saxbord och godshissar. Vi arbetar över hela världen, men vårt huvudkontor ligger beläget i Sollentuna, strax utanför Stockholm. Vi erbjuder egentillverkade ergonomiskt utformade lyftvagnar som vi kallar Lift&Drive, vilka säljs över hela världen och vår specialitet är lösningar för laster upp till 325 kg.

Vad vi erbjuder lyftlösningar till

Alla typer av företag och branscher behöver lyftlösning till olika områden. Och vi erbjuder alla möjliga lyftlösningar till olika områden:

  • Arkivmaterial: Arkivvagnen Lift&Drive är perfekt för arkivarbete. Den hanterar bland annat kartonger, backar, pärmar och lådor.
  • Apoteksvagn – backlyft: Vår apoteksvagn är vår ergonomiskt utformade, lilla, lätta och smidiga lyftlösning. Den är främst anpassad för apoteksarbete, då den är helt och hållet framtagen efter apotekspersonalens önskemål.
  • Backar: Vi har lång erfarenhet av att anpassa gafflar så de passar till olika modeller av backar.
  • Däck och hjul: Vi har utvecklat en däcklyft som är en utmärkt lyftlösning för däckverkstäder och repatationsanläggningar.
  • Lådor, kartonger och boxar: Kartonger lyfts ofta med hjälp av våra lyftvagnar och svängkranar. Vi har ett antal standardverktyg för att hantera lådor, kartonger och boxar, men vi tar även fram kundanpassade verktyg.
  • Rostfri utrustning: Vi tillverkar lackerade Lift&Drive samt vagnar och verktyg i rostfritt stål vilka är lämpade för miljöer där man har särskilt högt ställda krav.
  • Rullar: Vi har utveklat fler olika typer av verktyg för optimal hantering av olika rullar till olika typer av maskiner.
  • Säckar: Vi hjälper företag att hantera säckar av olika material och med olika typer av innehåll för en enklare lyftlösning.
  • Tunnor, cylindrar och kärl: VI hjälper företag att lyfta tunnor och andra liknande cylinderformade föremål i samband med att de ska vridas eller tömmas.

Lyftlösning – Varför välja en från Pronomic?

Vi har lång erfarenhet av att ta fram olika lyftlösningar till alla möjliga branscher – för att öka produktiviteten och förbättra användarvänligheten samtidigt som våra ergonomiskt anpassade produkter hjälper till att förebygga riskerna för belastningsskador. Vi ser våra kunders individuella behov och kan göra specialanpassade lösningar beroende på behov och bransch.

Välkommen till Pronomic.

Sollentuna
Telefon växel: 08 – 544 706 60
Mail: sales@pronomic.se
Besöks- och leveransadress: Bäckvägen 18, 192 54 Sollentuna
Postadress: Box 5504, 192 05 Sollentuna

Jag vill gärna veta mer

EN DEL AV SUNNEX GROUP

Sitemap

Stäng
Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig