Batteridriven vagn

Batteridriven vagn som hjälper dig i arbetslivet

En batteridriven lyftvagn från oss på Pronomic kan underlätta väsentligt för dig som är i en arbetsroll som involverar icke-ergonomiska kroppsrörelser och otympliga lyft på en vardaglig basis. Vi på Pronomic har i över 25 år utvecklat och förfinat våra lyfthjälpmedel och med marknadsledande maskiner för alla möjliga typer av tillämpningar och användningsområden ser vi till att göra din vardag mer behaglig.

Varför batteridriven vagn från oss på Pronomic?

Vi på Pronomic har utvecklat lyfthjälpmedel för olika tillämpningar i över 25 år, med våra produkter och lösningar hjälper i de kunder vi har med att dels öka produktiviteten, men vi förbättrar också arbetsmiljön för alla de som utsätter sig själva för risker i den dagliga arbetsmiljön.

Våra olika batteridrivna vagnar

Vi har ett brett utbud av olika typer av lyftvagnar för olika ändamål. Våra egentillverkade lyftvagnar håller hög standard och finns i tre olika serier som alla finns i olika storlekar, utförande och modeller.

Välj en lyftvagn som passar dig:

  • Lift&Drive Professional – Lift&Drive Professional är en modulär vagn som klarar av laster upp till 325 kg. Våra P-vagnar, i vilken Lift&Drive ingår, ger näst intill obegränsad möjlighet att bygga ihop en lyftvagn helt och hållet anpassad efter dina behov.
  • Lift&Drive Industrial Eco – Lift&Drive Industrial Eco lastar upp till 90 kg och tillverkad för att klara av de mer tuffa och påfrestande arbetsmiljöerna såsom industrimiljöer. Då vagnen är tillverkad i ett helsvetsat chassi har den hög stabilitet och med en lågbyggd profil är de perfekta för de perfekta för de mer krävande situationerna.
  • Lift&Drive ECO –  Lift&Drive ECO är lättbyggd, smidig och med en kapacitet på upp till 90 kg klarar den av de flesta typer av krävande lyft. Precis som för övrigt av våra lyftar kan denna vagnen anpassas efter dina behov och användningsområden för att optimeras för just din arbetsplats.

Vi hjälper dig att hitta rätt batteridriven vagn

Kontakta oss på Pronomic redan idag så hjälper vi dig hitta rätt batteridriven vagn för just dig och dina behov. Våra vagnar håller hög kvalitet och vi anpassar alltid våra vagnar efter våra kunders behov och användningsområden.

Välkommen till Pronomic.

Sollentuna
Telefon växel: 08 – 544 706 60
Mail: sales@pronomic.se
Besöks- och leveransadress: Bäckvägen 18, 192 54 Sollentuna
Postadress: Box 5504, 192 05 Sollentuna

Jag vill gärna veta mer

EN DEL AV SUNNEX GROUP

Sitemap

Stäng
Hur kan vi hjälpa dig?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig